Over Fitnesscentrum Roden

Fitnesscentrum Roden biedt een breed aanbod aan sportieve activiteiten voor jong en oud(er). Ongeacht conditieniveau, sportervaring en achtergrond, voor elk wat wils. Fitness, crossfit, spinning, zwemmen, sauna, yoga en nog veel meer. Dat alles op een buitengewone mooie locatie. De sportschool bevindt zich aan de vrijetijdsboulevard van Roden en is gebouwd in de voormalige melkfabriek.

Het resultaat is uniek: een professioneel, eigentijds sportcomplex voorzien van alle moderne faciliteiten en gemakken, waaronder wellnessvoorzieningen, spreek- en behandelkamers voor fysiotherapeuten, masseurs, diëtisten etcetera. Je vindt de nieuwste fitnessapparatuur gecombineerd met hier en daar sporen uit het verleden, prachtige authentieke elementen van de oude melkfabriek. Dit levert een bijzondere karakteristieke en sfeervolle setting op. Zeker weten dat je je hier thuis voelt!

Waarom Fitnesscentrum Roden

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Fitnesscentrum Roden altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Breed aanbod in sport

Fitnesscentrum Roden heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Groepslessen, Efit, 24/7 Fitness, Fysiotherapie, Zwemmen, Sauna en nog veel meer.

Ervaren instructeurs

Onze gediplomeerde trainers hebben jarenlang ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Samen met een ervaren trainer een programma opstellen dat aansluit bij jouw wensen en doelstelling.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Fitnesscentrum Roden: Jouw partner voor Fitness, Fysio en Slim Fitness

Het is al meer dan 40 jaar bekend dat Fitnesscentrum Roden mensen helpt op het gebied van fitness, voeding en leefstijl. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!