Wat zijn de tarieven van Fitnesscentrum Roden?

Doe de lidmaatschapstest:

Passend programma

Bij Fitnesscentrum Roden krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van € 24,99  tot € 64,99 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Hoe Het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Fitnesscentrum Roden!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

 
Maak kennis met Fitnesscentrum Roden en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de [naam klant] lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?

 Het aanbod van Fitnesscentrum Roden omvat alles van Fitness tot Milon

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Fitnesscentrum Roden! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 40 jaar dé specialist voor Fitness, eGym en Zwemles in Roden. Het omvat de volgende diensten: groepslessen, personal training, milon en spinning. Met de Gratis Proefweek kan je nu kennis maken met sporten bij Fitnesscentrum Roden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.